نقره با نماد Ag، در شماره 47 هفتم جدول تناوبی قرار دارد که قوی ترین هدایتگر الکتریکی و گرمایی در میان تمامی عناصر است و به نسبت طلا سخت تر اما انعطاف پذیر و چکش خوار است.
خاصیت انتی باکتریال فلز نقره از دیرباز مورد استفاده در ضدعفونی کردن زخم های حاصل از جنگ ها و یا از ظروف غذای نقره ای برای از بین بردن باکتری و… بوده است که با ظهور انتی بیوتیک ها، استفاده از این فلز روز به روز کمتر شده است.
اما با ظهور علم نانو این فلز توانست اهمیت خود را دوباره بازیابد. با تبدیل نقره به نانو ذرات نقره که باعث افزایش چشمگیر 99 درصدی خاصیت انتی باکتریال این ماده شد، نقره دوباره توانست به چرخه مصرف عمده برگردد و در صنایع و کاربردهای گوناگون به شکل کامپوزیت یا سولو استفاده شود. به طوری که 56 درصد از تولیدات نانو مواد را به خود اختصاص داده است.
همانطور که گفته شد نانو مواد نقره از خاصیت انتی باکتریال بالایی برخورداراند که همین امر باعث استفاده این مواد در مصارفی چون تجهیزات بهداشتی و پزشکی ، در پلاستیک ها و لواز خانگی، صنعت بسته بندی و یا سطوحی که مدام با آنها در تماس هستیم و همچنین موارد متنوع دیگر که در ادامه دقیق تر به آنها خواهیم پرداخت.
در ادامه این مقاله، علاوه بر کاربردهای نانو نقره به روش سنتز و نحوه عملکرد این نوع از مواد خواهیم پرداخت.
TABnano نقره ,نانو ,مواد ,استفاده ,انتی ,باکتریال ,خاصیت انتی ,نانو مواد ,انتی باکتریال ,خواهیم پرداخت ,مواد نقره منبع
درباره این سایت